Ilmanpuhdistin Wood's AL310

Ympäristöystävällinen, kompakti ja tehokas ilmanpuhdistin

merkit

Ruotsissa valmistettu Wood’s MDK11 on tehokas, kompakti, hiljainen ja energiaa säästävä, mikä tekee siitä erittäin tehokkaan ja monipuolisen ilmanpuhdistimen.

AL310:n elegantti design sopii useimpiin tiloihin. Laite tekee nopeasti ja hiljaisesti puhtaampaa, terveellisempää sisäilmaa. Laita vain johto seinään ja hengitä puhdasta ilmaa!

 • Kompakti ja tehokas
 • Active ION HEPA -suodatin
 • Erittäin alhainen energiankulutus
 • Poistaa pölyä, siitepölyä ja muita haitallisia hiukkasia
 • Korkean kapasiteetin hiilisuodatin (lisävaruste)
 • Jopa 10 vuoden takuu
 • Testattu johtavassa instituutissa
 • Suodatin ja puhdistin valmistettu Ruotsissa

 

Wood's teknologia

Wood’s-ilmanpuhdistimissa on patentoitu suodatustekniikka, joka mahdollistaa poikkeuksellisen tehokkaan suodatuksen vähemmällä melulla ja energiankulutuksella. Käyttämällä ionisaatiota sekä ilmanpuhdistimessa että suodattimissa, nämä puhdistimet saavuttavat HEPA-tason suodatuksen murto-osan energiankulutuksella ja melutasolla normaaleihin suodattimiin verrattuna. 

Wood's ilmanpuhdistimet tarjoavat luotettavan ja turvallisen suojan jopa 0,0003 mm ilmansaasteilta, alhaisimmalla mahdollisella energiankulutuksella ja melutasolla.

ilmansuodatus

 • Ilma kierrätetään huoneessa ja johdetaan ilmanpuhdistimen läpi hiljaisella ja energiaasäästävällä puhaltimella.
 • Ilmahiukkaset ionisoidaan, kun ne menevät ilmanpuhdistimeen. Tämä suurentaa niiden kokoa, ja vastakkaisesti varatut pinnat vetävät niitä puoleensa.
 • Active ION HEPA -suodattimet on ionisoitu tuotannossa. Suodattimet vetävät puoleensa ja sieppaavat ionisoidut ilmahiukkaset.

Active ION HEPA -suodattimet

Patentoidun tekniikan ansiosta Active ION HEPA -suodattimet voivat olla harvempia kuin perinteiset HEPA-suodattimet, ja silti saavuttavat saman tai korkeamman suodatustason.

Active ION HEPA -suodatin on valmistettu useista kerroksista poimutettua suodatinainetta. Tämä mahdollistaa erittäin suuren suodatusalan ja poikkeuksellisen suodatuskapasiteetin.

Active ION HEPA -suodatin

Harvemman suodattimen tärkeimmät edut:

 • Mahdollista käyttää hiljaisia ja energiaa säästäviä puhaltimia
 • Ei riskiä suodattamattoman ilman läpipääsystä (ei hiukkasvuotoa)

10 vuoden takuuohjelma

10 years warranty

Ilmanpuhdistimien korkean kapasiteetin ja laadun sekä Active ION HEPA -suodatinten ansiosta Wood's on laajentanut kaikkien ilmanpuhdistinten tuotetakuuta merkittävästi!

Rekisteröi ilmanpuhdistimesi Wood'sin nettisivuilla ja vaihda Active ION HEPA -suodattimet säännöllisesti, niin saat täyden 10 vuoden takuun.

Rekisteröinnin jälkeen lähetetään muistutus aina kun on aika vaihtaa suodattimet. Voit toki myös lopettaa viestien vastaanottamisen kun haluat.

Poista savua, kaasuja ja hajuja Wood'sin hiilisuodattimilla

Wood's Chem Control -hiilisuodattimet on valmistettu Saksassa erittäin laadukkaasta hiilestä. Chem Control -hiilisuodattimet poistavat savua, kaasuja ja hajuja sisäilmasta. Wood's Chem Control -hiilisuodattimet mahdollistavat pitkäkestoisen, luotettavan ja tehokkaan suodatuskapasiteetin.

Wood Chem Control -hiilisuodatin on saatavilla eri hiilipitoisuuksilla (korkeamman hiilimäärän ansiosta suodatin kestää pidempään) AL 310 - ja GRAN 900 -puhdistimille.


Tekniset tiedot

 Suositeltu huonekoko  19 m² 
 Energiankulutus  4-19 W
 Puhdistustaso  99,98%
 Jännite  12 V
 Puhaltimen toiminnot  portaaton säätö
 Suodattimien määrä  1 x Active ION HEPA -suodatin
 CADR savu (puhtaan ilman tuotto)  224 m³/h
 CADR pöly (puhtaan ilman tuotto)  246 m³/h
 CADR siitepöly (puhtaan ilman tuotto)  274 m³/h
 CADR / Watt  13,0
 Laitteen mitat (pituus x leveys x korkeus)  510x160x610 mm
 Paino  12 kg
 Hiilisuodatin (valinnainen) WA301P  Poimut: 130 g
 Hiiliraesuodatin WCA301G  Rakeet : 600 g

AAA-luottoluokitus
Luotettava Kumppani
Lowest Credit Risk
Menestyjät 2019
Made in Finland - Tehty Suomessa