Etusivu  >  Air-In -laboratorio

Air-In -testauslaboratorio

Tuloilmaikkunaventtiilien testausta

Tiloissamme sijaitsee myös usean ikkunan Air-In®-laboratorio, jota hyödynnämme esimerkiksi tuotekehityksen tukena. Laboratorio mahdollistaa venttiilien toiminnan reaaliaikaisen seurannan, ja siihen voivat tutustua myös asiakkaamme. Sopimalla vierailuajan on mahdollista päästä tutustumaan tuloilmaikkunoiden toimintaan ja niiden tuomiin hyötyihin käytännössä. Näin on helpompi varmistua tuloilmaikkunaventtiilien toimivuudesta lämmöntalteenoton, ilmamäärien, puhalluskuvion sekä esimerkiksi huollettavuuden helppouden suhteen.

Tuloilman lämpenemisen seurantaa ympäri vuorokauden

Testauslaboratorion mittauspisteet on jaettu eri puolille tehdasta. Kolmen eri huoneen ikkunoihin on asennettu Air Termico tuloilmaikkunaventtiilit PRSX-suodatinpalkeilla. Huoneiden alipaine on säädetty -10 Pascaliin. Testausympäristö on pyritty rakentamaan siten, että se vastaa mahdollisimman paljon venttiilin normaalia käyttöympäristöä.

Ikkunat on varustettu useassa eri kohdassa sijaitsevilla lämpömittareilla, jotka mittaavat lämpötilaa tunnin välein. Näin mahdollistamme lämpötilojen tarkan seurannan ympäri vuorokauden.

Tuloilmaikkunaventtiili vastaan karmiventtiili

Mittaamme myös perinteisestä karmiventtiilistä tulevan korvausilman lämpötilaa ja vertaamme sitä tuloilmaikkunaventtiilin puhalluslämpötilaan.

Tehtaalla on mahdollisuus saada ohjeistusta venttiilien asennukseen ja suodattimien vaihtoon sekä yleisesti ilmanvaihdon parantamiseen.

Vertailu: Airt Termico ja Karmiventtiili

Tuloilman lämmöntalteenotto

Maaliskuu 2018 raportti

 


AAA-luottoluokitus
Luotettava Kumppani
Lowest Credit Risk
Isännöintiliitto
Sisäilmayhdistys
Made in Finland - Tehty Suomessa