Etusivu  >  Yritys

Paremman korvausilman asialla

AAA-luottoluokitus
Luotettava Kumppani
Lowest Credit Risk
Isännöintiliitto
Sisäilmayhdistys
Made in Finland - Tehty Suomessa

Kotimainen edelläkävijä

Air Termico Oy on suomalainen tuloilmaikkunaventtiilien valmistaja ja energiatehokkaan korvausilman asiantuntija. Yritys kehittää, valmistaa ja myy patentoituja Air Termico tuloilmaikkunaventtiileitä ja Air-In® Paso ovivirtaussäleikköjä. Air Termico Oy:n juuret ulottuvat yli 40 vuoden taakse.

Vahvuutenamme on oma tuotekehitys, laadukkaat Suomessa valmistetut tuotteet sekä nopeat toimitukset. Toimimme yhteistyössä tutkimuslaitosten, isännöitsijöiden, suunnittelutoimistojen ja rakennusliikkeiden kanssa.

Jatkuvaa tutkimustyötä ja tiivistä yhteistyötä

Haluamme tarjota laatua ja luotettavuutta. Meidän mielestämme asiakkaan on voitava luottaa annettuihin tietoihin. Siksi teemme jatkuvaa tutkimustyötä ja toimimme tiiviissä yhteistyössä esimerkiksi suunnittelutoimistojen ja tutkimuslaitosten kanssa. Air Termico -tuloilmaikkunaventtiileistä löytyy erittäin kattava määrä luotettavaa tutkimustietoa, niin VTT:n kuin muidenkin tutkimuslaitosten toimesta sekä omasta laboratoriosta.

Valmistamme tuotteemme laadukkaista materiaaleista, jotta ne ovat kestäviä ja turvallisia käyttää. Niissä ei käytetä monimutkaista tekniikkaa, joten ne ovat erittäin toimintavarmoja.

Riittävä korvausilma - parempi sisäilma

Hyvä sisäilma vaatii toimivan ilmanvaihdon sekä riittävän korvausilman saannin. Siksi valmistamiemme raitisilmaventtiilien vedottomat ilmamäärät ovat markkinoiden huippuluokkaa. Air Termico tuloilmaikkunaventtiileille on laskettu K-arvo, jota apuna käyttäen ilmamäärät voidaan tarkistaa koska tahansa mittaamalla huoneiston alipaine. Venttiilit on testattu ulkopuolisten tutkimuslaitosten toimesta.

Korvausilmaventtiilien oikeaoppinen asennus on erittäin tärkeää ilmanvaihdon toimivuuden sekä venttiilien toiminnan kannalta. Tarvittaessa koulutamme tehtaallamme ulkopuoliset asentajat, sillä asennus on erittäin tärkeää tehdä oikein.

Ainutlaatuiset energiatehokkaat tuotteet

Air Termico ja Air-In® -tuotteet ovat patentoituja ja rekisteröityjä Suomessa sekä suuri osa myös EU:n alueella. Air Termico tuloilmaikkunaventtiileillä on maan parhaat vedottomat ilmamäärät sekä tehokkain tuloilman esilämmitys. Lisäksi tuotteissa on huomioitu asiakkaiden toiveiden lisäksi äärimmilleen kehitetty ekologisuus ja ilmaisen aurinkoenergian hyödyntäminen.

Ovivirtaussäleikkö Air-In® Paso on Euroopassa palkittu huoneidenvälisen ilmanvaihdon ja äänenvaimennuksen ratkaisu. Air-in®-tuotteilla on tavaramerkki koko EU:n alueella. Intohimomme on kehittää toimivia ja helppokäyttöisiä ratkaisuja ilmanvaihtoon ja turvalliseen energiansäästöön.

Tutustu myös muihin samassa tehtaassa valmistettaviin tuotteisiin www.dir-air.fi.

Koulutetut asentajat

Verkostoomme kuuluu ammattitaitoisia asentajia, jotka ovat koulutettu erityisesti tuloilmaikkunaventtiilien asennuksiin. Asennuksia tehdään taloyhtiöihin ja julkisiin rakennuksiin ympäri Suomen. Kohteet ovat eri kokoisia kerros- ja rivitaloja, omakotitaloja sekä lisäksi muun muassa kouluja ja päiväkoteja.

Asentajat vaihtavat myös korvausilmaventtiilien suodattimia. Taloyhtiöiden kannattaa sopia säännöllisestä suodattimien vaihdosta ja varmistaa ilmanvaihdon toimivuus koko kiinteistössä sekä ylläpitää parempi sisäilman laatu jokaisessa huoneistossa.

Kysy tarjous asennuksesta tai suodattimien vaihdosta.

Jatkuva tuotekehitys ja oma testauslaboratorio

Yksi tärkeimmistä vahvuuksistamme on jatkuva oma tuotekehitys. Tehtaallamme sijaitsee usean ikkunan testauslaboratorio, jota hyödynnämme aktiivisesti omassa tuotekehityksessä sekä koulutuksissa. Laboratoriosta saamme arvokasta tietoa tuloilmaikkunoiden toimivuudesta ja lämmöntalteenotosta sekä esimerkiksi auringon vaikutuksesta lämpenemiseen.

Ota yhteyttä

AAA-luottoluokitus
Luotettava Kumppani
Lowest Credit Risk
Isännöintiliitto
Sisäilmayhdistys
Made in Finland - Tehty Suomessa