Etusivu  >  Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste

1. Rekisterinpitäjä

Air Termico Oy (Y-tunnus 0889957-5)
+358 50 3005474
asiakaspalvelu@airtermico.fi
www.airtermico.fi

2. Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö

asiakaspalvelu@airtermico.fi
Puh. +358 50 3005474

3. Rekisterin nimi

Air Termico Oy:n ja Dir-Air Oy:n yhteinen markkinointirekisteri / Air Termico uutiskirje

4. Käyttötarkoitus

Air Termico Oy:n / Dir-Air Oy:n viestintä sekä digitaalinen B2B-suoramarkkinointi (Air Termico uutiskirje) – perustuen vastaanottajan vastuualueeseen yrityksessään sekä uutiskirjeen tilaukseen.

Henkilötietojen käsittelyn peruste: 1) rekisterinpitäjän oikeutettu etu 2) rekisteröidyn antama suostumus. Rekisterinpitäjän oikeutettu etu on oikeus harjoittaa asiallista, perusteltua ja laillista myynti- ja markkinointitoimintaa.

5. Rekisterin tietosisältö

Henkilörekisteri voi sisältää seuraavia tietoja:

  • Henkilön etu- ja sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Puhelinnumero
  • Yritys ja asema
  • Yrityksen osoitetiedot

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Tiedot markkinointirekisteriin saadaan mm. uutiskirjeen tilauksen ja muiden kontaktien yhteydessä sekä manuaalisesti keräämällä (B2B). Keräämme tietoja manuaalisesti julkisista lähteistä, kuten kaupparekisteristä ja yritysrekisteristä sekä yritysten omilta sivuilta. Näistä lähteistä keräämämme tiedot sisältävät yritystietoja sekä vastuuhenkilön yhteystietoja, kuten nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Lisäksi asiakkaiden tiedot saadaan mm. myynnin yhteydessä. Rekisteritietoja pidetään yllä manuaalisella päivityksellä.

7. Tietojen luovutukset

Tietoja ei pääsääntöisesti luovuteta markkinointitarkoituksiin Air Termico Oy:n ulkopuolelle. Tietoja voidaan valikoidusti luovuttaa rekisterinpitäjän toimeksiantaman kolmannen osapuolen kohdennettuun markkinointikampanjaan. Tietojen omistus ei siirry rekisterinpitäjältä kolmannelle osapuolelle eikä kolmannella osapuolella ole oikeutta tietojen toimeksiantoa laajempaan käyttöön.

Olemme varmistaneet, että kaikki palveluntarjoajamme noudattavat tietosuojalainsäädäntöä.

8. Tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Milloin mahdollista, olemme valinneet tietojesi säilytyspaikaksi tietoturvalliset, Euroopassa sijaitsevat palvelinkeskukset. Jotkin edellä mainituista palveluntarjoajista saattavat varmuuskopioida tietoja EU/ETA-alueen ulkopuolelle Yhdysvaltoihin. Tiedot varmuuskopioidaan, jotta tietosi olisivat turvassa myös tilanteissa, joissa pääasialliset palvelimet menevät epäkuntoon.

Air Termico Oy käyttää MailChimp -sähköpostipalvelua asiakasviestintään ja suoramarkkinointiin. Mailchimpin käyttämät palvelimet sijaitsevat EU:n ulkopuolella, joten henkilötietoja siirretään EU ja ETA-alueen ulkopuolelle. MailChimp on tietosuojaan erittäin vakavasti suhtautuva Privacy Shield -sertifioitu palvelu, joka on sitoutunut noudattamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ja Euroopan Unionin komission kolmansille maille asettamia vaatimuksia tietosuojan tasosta. Lisätietoa MailChimpin tietosuojakäytännöistä löydät osoitteesta: https://mailchimp.com/legal/privacy/. Lisätietoja, mitä dataa Mailchimp kerää ja kuinka Mailchimp käsitelee sitä löydät osoitteesta: https://mailchimp.com/legal/

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Kaikki rekisterin tiedot on tallennettu ATK-järjestelmiin, jotka ovat huolellisesti suojattuja sekä verkon osalta kuin fyysisesti. Tietoihin pääsevät vain avainhenkilöt ja niiden tarkastelu vaatii käyttäjätunnuksella ja salasanalla kirjautumisen.

10. Tarkastus- ja korjausoikeus

Asiakkaalla on henkilötietolain perusteella oikeus tarkastaa häntä koskevat tiedot sekä oikeus vaatia virheellisen tiedon korjaamista rekisterissä. Tarkastus-/korjauspyyntö tulee lähettää kirjallisena rekisteristä vastaavalle henkilölle.

11. Oikeus tulla unohdetuksi

Rekisteröidyllä on oikeus lopettaa milloin tahansa uutiskirjeen tilaus ja siten kieltää uutiskirjeiden lähettäminen. Rekisterinpitäjä poistaa tällöin kaikki rekisteröityä koskevat henkilötiedot rekisteristä. Rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramarkkinointia tai markkina-/mielipidetutkimusta varten.

päivitetty 8.6.2021


AAA-luottoluokitus
Luotettava Kumppani
Lowest Credit Risk
Isännöintiliitto
Sisäilmayhdistys
Made in Finland - Tehty Suomessa